21 Αυγούστου 2016

Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου... - της Σοφίας Θεοδοσιάδη.



Καλοκαιράκι της φυγής και της ανάτασης..ψυχής τε και σώματος συγχρόνως...Είναι αλλιώτικες οι Κυριακές το μήνα Αύγουστο...σαν διάπλατα ανοίγεις το παράθυρο στην πρωινή δροσιά..Δε σε κρατάει το στρώμα σου ..ούτε το μαξιλάρι..λέει το παλιό καλό λαϊκό άσμα..Πόση αλήθεια κρύβει...Οι κοντινές ή μακρινές οι παραλίες που σχεδιάζεις και μοιράζεσαι με φίλους κι όχι μόνο...Σου κλέινει το μάτι η ζωή πρωί- πρωί κι εσύ πως να της αρνηθείς?...

Τι είναι το Καλοκαίρι άραγε ? Μια μουσική σε ένα κατάστρωμα..που σε κόσμους άλλους ..ονειρικούς σε ταξιδεύει...μια μπύρα παγωμένη στης ψυχής σου την αναζήτηση..καθώς βρεγμένο απ' την αλμύρα το σώμα σου..γεύεται τις χαρές της θάλασσας...τα γέλια τα αληθινά των φίλων σου..το μοίρασμα του βλέμματος.. με τον που αγαπάς και λαχταράς...τα ιδρωμένα τα σεντόνια σου του έρωτα..που η φύση γύρω σου σε προκαλεί να τον γευτείς.. 
 
Είναι Καλοκαίρι φίλοι μου και η ζωή ρουφά και παίρνει τις σωστές της διαστάσεις..δεν αντέχει η ζωή τα ψέμματα..είναι άπλετο το φως που πέφτει του ήλιου επάνω της και διαπεραστικό..και τα φωτίζει όλα αληθινά..χωρίς φωτοσκιάσεις..
Να περνάτε δροσερά !!!

η φίλη σας Σοφία Θεοδοσιάδη. 
............................................................................................................ 

Και με την υπέροχη Αφροδίτη Μάνου:
<< Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου...>>


Αφροδίτη Μάνου - Καλοκαιράκι 

............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου