27 Αυγούστου 2016

.. την ''τσιγγουνιά της ψυχής σου..διώξε''..της Σοφίας Θεοδοσιάδη.


 Αγάπα τον τον εαυτό σου..σεβάσου τον..διάλεξε γι αυτόν τα καλύτερα..αυτά που σου αξίζουν...που σου ταιριάζουν..που πηγαίνουν την ψυχή σου στα ανοιχτά...Δυσκολεύεσαι να αποστασιοποιηθείς από εσένα..να κοιτάξεις και να σκύψεις μέσα σου βαθιά..ντρέπεσαι ίσως και να τον χαϊδέψεις..Μα είναι ώρα να το πράξεις για να νιώσεις πιο καλά..γιατί αξίζεις νάσαι εσύ καλά..και τότε μόνο και οι γύρω σου θα είναι..Μη λυπηθείς..φέρσου απλόχερα και μια φορά εις τον ''πολύτιμο'' και τον ξεχωριστό για σένα εαυτό σου.. και χάρισέ του τους ανθρώπους που ''οσμίζονται'' τα ίδια με εσένα ..Πέταξέ τους μια κόκκινη κλωστή..που θα σας δένει με μια αόρατη δύναμη..άκου τις μουσικές που θα σε ταξιδέψουν..κλείσε τα αυτιά σου στο κάλεσμα του ''ψεύτικου'' του λίγου..του μίζερου...γέλα ..ή κάνε πως γελάς για να τους μάθεις..ίσως και να τους συνετίσεις..

Διώξε από μέσα σου την ''τσιγγουνιά της ψυχής'' των ανθρώπων..των αχάριστων.. που απλόχερα τους μοίρασες..αγάπη ..χρόνο..έδιωξες την ανία τους..βοήθησες τη μοναξιά τους...

Αγάπα το όμορφο αυτό κομμάτι του εαυτού σου..και προσπάθησε ..βελτίωσε αν μπορείς...αυτό που προσπαθεί να σε ''βουλιάξει''..τις σκοτεινές σου νύχτες..που το γκρίζο απλώνεται τριγύρω σου..το κακό κομμάτι του εαυτού σου...που το ανακαλύπτεις μέσα από τα μάτια των ανάξιων..μα είσαι τυχερή φορές- φορές..που στην επιφάνεια το βγάζουν..


Γίνονται ο καθρέφτης σου..διότι η αγνότητα ή και η ''βρωμιά'' ενός προσώπου και της ψυχοσύνθεσής του, αποτυπώνεται σε αντιδιαστολή..επάνω στα πρόσωπα των άλλων γύρω του..
Αγάπα τον λοιπόν  τον εαυτό σου..είναι όλα αυτά μαζί..είσαι εσύ...ο ''υπέροχος'' μες στις στιγμές ο εαυτός σου..μα και ο ''γκρίζος''που στην επιφάνεια οι άλλοι σου ανασύρουν..
Κείμενο - Σοφία Θεοδοσιάδη
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Με τη μαγική μουσική της ''μοναδικής'' Loreena Mc Kennitt ταξιδέψτε κι αυτό το Σαββατοκύριακο τα όνειρά σας... 

Η φίλη σας Σοφία Θεοδοσιάδη...


Loreena McKennitt - NIGHTS from the ALHAMBRA Full 

..............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου