27 Αυγούστου 2016

.✿..απόψε τα γοβάκια μου...τα φόρεσα για σένα...✿. - της Σοφίας Θεοδοσιάδη..



Bράδυ Σαββάτου...καλοκαιριάτικο βράδυ από τα  λιγοστά του φετεινού που μείναν...Και να που το προλάβαμε και τούτο δω το Καλοκαίρι..Πάει  και πέρασε γλυκά..είχε αέρηδες πολλούς απ' την αρχή..μα εγαλήνεψε εδώ στην άκρη του που φτάνει.. το φετινό το Καλοκαίρι...μας γέμισε εικόνες...και συναπαντήματα γλυκά και τρυφερά...ήλιου ανάσες..Ναι ..και μας καλεί κι απόψε να το ζήσουμε...Δε μας ζητάει πολλά...εκεί στο θερινό σινεμά...ένα γλυκό κρασάκι παγωμένο δροσερό..και μετά..εκεί στην άκρια της θάλασσας ,καθώς θα ρίχνει η νύχτα η φωτεινή τις δέσμες της ,μες στα νερά τα καταγάλανα..Ναι ..εκεί το ραντεβού μας θάναι πάλι απόψε φίλοι μου..για να ''γευτούμε'' τη χαρά...το άγγιγμα του αγαπημένου μας...το χέρι που μας σφίγγει ζεστά και την ψυχή μας τη ζεσταίνει...Γι απόψε ίσως μόνο..για αύριο..ποιός το ξέρει ?

Έχουν τα Καλοκαίρια αποχαιρετισμούς γλυκούς..μα υπόσχονται ξανά ..ζεστά και τρυφερά.. Άνοιξες και καινούρια Καλοκαίρια !!!

Γι αυτό το αποψινό..του αποχαιρετισμού Καλοκαιριού..το αποψινό το δείλι και το βράδυ.. εσύ θα λαχταρήσεις πάλι σαν το μικρό.. με το φλοράλ φουστάνι.. κοριτσάκι..Είναι που θα βάλεις πάλι την ψυχή σε μια τροχιά...αναζήτησης χαράς..και έρωτα...με τα ψηλά τα κατακόκκινα γοβάκια σου...όπως το χρώμα του έρωτα καλεί..


Μη φοβηθείς και τόλμησε..και πάλι απόψε την καρδιά σου να χαρίσεις...Μοιράσου εσύ καρδιά μου ταξιδιάρικη και μοίρασε..δώσε χαρά πάλι απόψε και πάρε..με όποιο τρόπο επέλεξες εσύ..με αυτόν.. που στην ''λάγνα'' σου ψυχή ταιριάζει..

Εκεί στης ''Όστριας'' δίπλα στα κύματα της θάλασσας.. καθώς όστρια σημαίνει νότιος ήπιος άνεμος και γλυκός..στείλε με μουσική υπόκρουση.. την καρδιά να ταξιδέψει και το επανιδείν να ευχηθεί..για το άλλο Καλοκαίρι να μας έβρει...
Σοφία Θεοδοσιάδη.
.............................................................................................................

Όταν η μουσική δεν έχει σύνορα !!!!!!!!!!!!!!
 Άκρως ερωτικόν !!!

 Εξαιρετικό κομμάτι κι απ' ό,τι διάβασα γράφτηκε από τους Calexico στην Ελλάδα με τη συνδρομή του παραδοσιακού συγκροτήματος "Τακίμ". Φοβερό πώς συνδυάζεται το λάτιν ύφος του τάγκο με την καθαρά ελληνική ή γενικότερα ανατολίτικη παραδοσιακή μουσική! 
Απίστευτο κράμα!
Εμπνευσμένο από τον Ελληνικό μπάλο!!

Ερωτευθείτε κι απόψε ξανά..τη ζωή ..το Καλοκαίρι..''τον''που σας εμπνέει και σας ''μοιράζει''χαρά...

η φίλη σας Σοφία..
Καλό Σαββατόβραδο !!!!!!!!!!!!!!


            https://youtu.be/3iUSvyNaDyo    


Calexico - Roll Tango (feat. Takim & Eric Burdon)[Bonus Track] 

..............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου