21 Μαρτίου 2019

Τατιάνα Στεφανίδου - Μαζί σου - 20/3/2019 - Τραγωδία στο Νέο Κόσμο


Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νέο Κοσμο, όπου χθες μια μητέρα και το παιδί της έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, χάνοντας και οι δύο τη ζωή τους.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στις 4.30 χθες το απόγευμα η μητέρα πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι από τον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό. Μάλιστα, κάποιοι αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της και προσπάθησαν να την μεταπείσουν, εις μάτην ωστόσο.

Σήμερα, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ασχολήθηκε εκτενώς με το τραγικό συμβάν, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη δυσάρεστη είδηση και ανοίγοντας το θέμα – “ταμπού” ψυχολογικά προβλήματα και αντιμετώπισή τους από την κοινωνία.
Συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ήταν κοντά στο συμβάν, η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε την ανάγκη πρόληψης, καθώς και τη σημαντικότητα στήριξης των ατόμων που αντιμετωπίζουν ψυχικές ασθένειες από το κοντινό τους περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο:
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου